Bersalin kelas 1 hospital kerajaan

Hai mommy² semua. Nak tany la ada tak yg berpengalaman bersalin n di hospital kerajaan masuk kelas 1 n suami boleh teman bermalam di hospital? Klu ada boleh kongsi mcm mna ya nk mohon atau kena booking awal? Tertany² plk sbb hari tu ada tgk yg app lain ada yg suami blh teman bermalam. Klu yang tahu tu kongsi la ♥️ #bersalinkelas1 #bersalinhospitalkerajaan #HSBKedah

3 Balas

Kelas 1 suami tak boleh bermalam & ikut pengalaman mereka akan bg keutamaan pd pregnancy yg tak berisiko sebab duduk dalam bilik sorg2 kan..klu yg berisiko maybe nurse akan bg bilik depan kaunter nurse, tp selalunya susah nak dapat. Tak boleh booking, kena ikut kekosongan.