Baby aktif waktu malam

Hai mommy2 sekalian, saja nk tanya pengalaman kt sini..ada tak yang mcm sy.. Skrg sy 37w, malam2 time nak tidur baby sangat aktif gerak exercise berjoget berguling menendang dlm perut sampai tak boleh tidur sbb sakit ngilu😂 makin lama makin kuat boleh rasa sbb makin besar kan.. siap ada timing, boleh kata hampir setiap malam dlm pkul 12-3am.. ada ke mommy2 yang mengalami pengalaman sama.. tak gerak risau, terlebih aktif pun jadi risau jugak ni🤣

2 Balas

😁🙋‍♀syyyy!!36w.... mlm sy blh tidur.. sampai 4pagi😁..slps 4 pagi die akan gerak2.... sampai laaaaaaa matahari timbul🤣..sy bangun mandi, siap mkn breakfast.. dh lama tu sy tidur balik..routin harian ni🤣

2y ago

hehe..ada juga ye yg sama..dia nk ajak main pkul 4 pagi..org kata nanti dia keluar mcmtu jgak, tak pastilah betul ke tak kan..😄 sy yg susah tu dia ajak main tgh2 mlm kita plak nk kerja bsok pg, mang penat lah bdan xdpt rehat..

ada sini mommy haha , dgn saya baru 36w sejak kandungan 26w memang asyik aktif malam² kira kul10-12 hehe 🥰 .

2y ago

hehe ada juga yg samaaa..malam2 dia ajak main..