Sakit perut lepas perjalanan jauh

Hai mommy2, saya baru pregnant 5 week selamat ke utk berjalan jauh?.. 2 hari lepas saya ada berjalan jauh dlm 2 3 jam mcm tu tp lepas balik malam tu perut terus sakit sekali dgn pinggang. Ada tak mommy2 yg ada experience mcm ni#firstmom

2 Balas

Sakit pinggang sbb dduk terlalu lama. Tp klu blh awl2 ni jgn lasak sgt, sbb masih fragile lg. Klu ada spotting ke apa, pergi klinik terus ya.

2y ago

takde spotting tp perut sakit sgt2...tu yg risau

saya pun sakit perut masa 1day raya. skrg 7week.. tapi takda spotting..

2y ago

saya risau sbb terhentak dlm kereta