16week 2days

Hai mommy².. Nak tnya.. Saya da masuk 4bulan tapi perut masih tak nampak lagi.. Normal atau kene scan ye.. Semua org tegur kenapa tak nampak. Saya jadi risau..?

33 Balas

Normal..ikut perut

biasa sis,normal..sbb first baby kan,sy dh nk msuk 7bulan ni bru nmpk perut..tu pon xbesar sgt..hee

Xyh hirau kn ore ckp yg pnting bby sht.. Org lau nk crik slh mcm to lahhh.. Abaikn mulut ore baik sis jage kandungn sis baik2 agy bgus.. Bru 4bln mmng lhh t dh 5 bln keatas npk lhh bby bump to.. Ore ngndung xsme depends pde ore jgk.. Xusah lhh pening2 pale dok pikir pe ore kata... Yg pnting tiap2 bln ado checkup to yg pnting tok thu pekembngn bby.. Dr semase ke smase..