Baby Is Kicking

Hai mommy2, nak tanya. Biasa nya minggu ke berapa mommy2 rasa ade kick from baby. Saya dah masuk 21w belum terasa lagi. It is normal?

24 Balas

saya 16weeks dah rasa. sekarang nak masuk 20weeks kuat pulak rasa dia kick. first baby

Saya sudah 18minggu dah rasa.. Sekarang dah 21minggu makin ligat tendangan dia🥰

sy 17w dah rsa siap suru suami lg pegang perut sbb mau kn kepastian,

Sy 16 weeks dh rsa geli2. 20 weeks bru btl2 rsa. Now dh 26 weeks

Belum dpt rasa coz kulit perut tebal😅😅😅

Saya 18weeks dah dapat rasa baby kick.. baby first

Sy rasa 16week,now dh 27week 1day..makin aktif

Sy 24weeks kot.. perot kulit tebai 😂

Baru 3 hari terasa, skrg 20 minggu..

InsyaAllah 20weeks dh ade rse