Start alahan

Hai mommy2.. boleh share mommy2 start alahan week berapa? #ingintahu

13 Balas

sy alahan mase 6w.. makan blh 3 suap je.. tu pun sikit2 je skli suap.. rase x larat smpai xleh bangun astu asyik tido je, sakit blkg, sakit pinggang.. dlm shari tu kerap muntah2.. xleh bau tumis , goreng2, dpur pun smpai berkulat sbb xdpt nk msk ape pun , bru je nk potong bhn msk , dh muntah2 sbb x tahan bau dapur 😂 skrg dh 13w.. dh kurang alahan.. cuma dapur je xleh masuk lg.. makan pun bli kat luar sejak tahu pregnant 6w tu smpai skrg.. nasib baik husband paham..