Teringin nak mkan vietnam ramen

Hai mommy. Sye ni dh 35 week. Tapi teringin tu laaa xtau nk kata dkt vietnam ramen . Bimbang kepedasan n air kncing kotor plak. Elok2 xde masalh kan jdi mslh. Alahaiiii. Sabo je lah

3 Balas

Sy ni trgin nk mnum air gas.tp risau kan bby so Sy xfikir sgt, pastu trgin mkn mee tarik..mane nk cari huhuhuhu

boleh je makan.. kalau kncing kotor bnykkn minum air masak/barli

Air kencing kotor sebab?

2w ago

pemakanan. sye kalau mkan meggi auto air kencing jdi koto. sbb sye kurng minum air putih