Pendapat

Hai mommy. Sye nak Mnta pendapat. Ade x ibu2 mkn ubat iberet Utk tambah darah dan effec ape2? Sbb nye sye dah 2ari mkn Tpi kucing sye bertukar colour seakan 2 kuning hijau.. Ade juga sye byk kn air kosong Utk lawaskan. Tpi tetp sama.. Adekah effec Sbb sye mkn ubat iberet tu. #mnta pendapat...

2 Balas

Sy sma juga.. Tp sy rsa it's normal sbb iberet kn mngndngi vtmnC jga.. Mnum air bnyk pun sy still air kncing cmtu.. Xbrbah

Lebihkn minum air

5y ago

Ok.. Tq ☺️