MEROKOK SEMASA HAMIL

Hai mommy , sy skrg sedang mengandung trim 3 tapi saya seorang perokok . bile saya tahu saya pregnant saya cuba stop rokok tapi saya deman sampai tak boleh bangun hampir 2 minggu then saya smoke elok2 je jdi sihat . saya sebenarnya rse bersalah dekat baby n risau keadaan dia tapi saya tak mampu nak stop 😭😭 saya smoke dari umur 18 lagi skrg dah 30 umur , dah berbelas tahun tabiat ni . saya mohon komen murni2 saja jangan kecam saya 🙏🏻 saya nak tahu ada tak pengalaman ibu yg merokok semasa hamil , bersalin baby ade apa2 tak ? baby kena tahan tak . #bantusharing

7 Balas

Kalau sayang kt anak stop jalah msa pregnant ni .. pntg kan anak anda dri diri sndri sekian sory ..

8mo ago

Saya rasa Nk komen ka dak tu xdk mslah kot .. sy phm apa yg tuan tanah post .. saya Baca Stu Stu sbjik sbjik .. mmg usaha dia Ada dia dh cuba stop baik bgus sy salute … tpi After that dia smoke blk dan dia rsa bersalah kt baby dia sbb x mampu Nk stop .. smua org tau merokok tu bhaya lg2 pregnant kesan kt Baby tu sgt2 tnggi .. sbb tu sy ckp kalau syg anak stop msa pregnant ni amanah anak ni rezki yg x rmai org dpt .. kalau blh situasi skrg penting kn anak Kita dri diri sndri .. kalau Ada mslah dgn komen sy .. sy mohon maaf xdak niattt apa apa .. trima ksh