MEROKOK SEMASA HAMIL

Hai mommy , sy skrg sedang mengandung trim 3 tapi saya seorang perokok . bile saya tahu saya pregnant saya cuba stop rokok tapi saya deman sampai tak boleh bangun hampir 2 minggu then saya smoke elok2 je jdi sihat . saya sebenarnya rse bersalah dekat baby n risau keadaan dia tapi saya tak mampu nak stop 😭😭 saya smoke dari umur 18 lagi skrg dah 30 umur , dah berbelas tahun tabiat ni . saya mohon komen murni2 saja jangan kecam saya 🙏🏻 saya nak tahu ada tak pengalaman ibu yg merokok semasa hamil , bersalin baby ade apa2 tak ? baby kena tahan tak . #bantusharing

7 Balas

suami saya kuat merokok pon dia x bg saya dekat dgn dia..xnak sy kena ASAP rokok tu...