Second baby

Hai mommy ... Sy skrg preknen ank kedua , 17week .. Anak sulung umur 1thn4bln .. Sy tak merancng bah kn sy mmg planning nak ada anak kedua awal2 ... Nak tnya ,Sakit tak beranak ank kedua ?😅 sy sbnrny masi trauma dan takut tapi hati kena tetap kental sbb mmg keinginan sndri nak preknen ..hehe , mommy2 jom laa share pengalaman ..

1 Balas

Tahniah ye mommy untuk kehamilan baru. Dan semoga dipermudahkan urusan. Aamiin 🤲🏻 Maaf, saya takde experience lagi pregnant anak second setakat ni. Mungkin mommies lain boleh share experience 🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers