Penyusuan Bayi. Jenis Puting Tenggelam.

Hai mommy. Sy one of mom yg mempunyai puting jenis tenggelam.. Saya bersemangat untuk breastfeed bayi saya. Tapi memerlukan usaha sedikit untuk betul2 pastikan bayi terlekap di puting saya. Ada tak mommy2 yg pernah menghadapi situasi seperti saya. Dan apa alternatif yg mommy2 pakai untuk mudahkan proses penyusuan pda baby ya.. #bantusharing #pleasehelp #ingintahu terima kasih atas perkongsian. Saya hargai sgt2. ♥️

2 Balas

boleh guna nipple puller atau shringe. boleh juga guna teknik sandwish semasa mnyusu kn baby. kalau tak tau mcm mna dan nk belajar cuba search dkt utube/tiktok ada ramai pakar laktasi share cara utk mnyusukan bayi bg ibu yg mempunyai mslh mcm awak

2y ago

Terima kasih awk. ♥️ In shaa allah sy try

boleh beli nipple puller.

2y ago

Terima kasih awk. Ok in shaa allah sy akan try