Posisi tdur selepas bersalin Czer (1st mom)

Hai mommy, sy bru lpas bersalin czer and dh discharge. Sy susah nk cari posisi tdur, skrg sy tdur dgn keadaan duduk bntal di bhgian bdan blkg,, tpi cara tu buat bdan sy lenguh.. ada suggestion tak atau yg dh berpengalaman.. boleh shared sikit tak mommy2 semua

2 Balas

sy tidur mcm biasa, cuma bantal kepala tinggi sikit. nk bangun mengiring turun kaki kebawah baru angkat bdn slow2

tidur mengiring ke kiri atau ke kanan boleh je...tp kena seimbang..nanti perut senget sebelah..