New mom here..tolong saya 🙏

Hai mommy smua..sy bru check upt n dpt result positif .kalo ikot kiraan dr last piod baru 4mggu5hari. Ptut ke sy pergi check doc skrg atau tggu smggu dua lagi? N pd wktu bila kena buka buku pink ye?? #fisrtbaby #newmom

1 Balas

4w tak nampak apa lg. Klu nk tgk kntung saja 6w dh blh. Nk cantik 8w blh nmpk kntung & janin. Buku pink buka 9w-12w. Call kk bdekatan utk set appointment dlu. Dh dpt tarikh pegi kk, bawa sekali gmbr scan dr klinik swasta.

2y ago

Sama2. Jaga diri, folic acid jgn tinggal ya