Pendapat

hai mommy semua..saya nak tanya ada sapa2 pernah alami dalam 1bulan 2kali datang priod?tapi priod sikit sahaja..and sebelum datang priod kedua saya kena kencing kotor.

2 Balas

Utk period yg kedua tu berapa hr jarak dgn period pertama sis? Takut masih dlm tempoh haid je lg tu. Ataupun itu darah istihadhah

4y ago

Klu mcm tu itu masih dlm haid lg. Selepas 15 hari baru dikira darah istihadhah & wajib solat

Period yg normal dtg sekali je..klu 2x dh xnormal tue mgkn ad sbb lain..hormon @ hamil ke..