15 weeks sangkut gdm

Hai mommy semua.. Sy ni sangkut gdm last week masa test kencing manis.. Takpe ke kalau sy teruskan je minum susu HL? atau sy kena stop minum ya? #pregnancy #ingintahu #pleasehelp #advicepls

1 Balas

hl rendah gula. mnum je 1 hari 2 gelas pon xpe. pagi dgn mlm. yg penting bsp kena cantik, atleast masa pagi bwh 5.3. saya gdm tpi bsp cantik je. doc kata x perlu ubt or insulin.

2y ago

tak tipu pun sis 🤣tetap kena sbb sbelum minum air gula tu 5.3..