DOAKAN KESEMBUHAN DAN KEAJAIBAN BUAT ANAKANDA MAMA MUHAMMAD YAHYA BIN SUKARDI

Hai mommy semua . Siti nk mohon doa dan pertolongan mommy semua . Doakan ank ke3 siti yg lahir pd 17/4/22 lalu semoga cepat sihat , cepat sembuh dan sentiasa kuat dlm melawan penyakitnya .baby kini berada di NICU,KB . Mohon doa semua agar ank siti, Muhammad Yahya cepat sembuh dan keluar dari zon NICU . Di bulan mulia semoga doa mommy semua di perkenankan oleh YANG MAHA KUASA DAN ESA. #anakke3 #babyboy #ujiankecildariDIA #mohondoa

6 Balas

semoge ank puan cepat sembuh, aamiin ya Allah 💛