Bila boleh buka buku pink?

Hai mommy semua, saya dh 7 weeks nak tnya biasa mommy2 buka buku pink masa brapa week ya? 7week masih terlalu awl ke tak?.. lagi satu nak tnya, saya ada puasa..dan sy ni seorang cikgu..naik tangga dan jerit2 dkt bdk tu biasa..tapi saya selalu rasa perut mcm terik mngeras sbelah kanan bila sy byk keje atau mnjerit...😂 itu normal atau bahaya ya?#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Sy buka buku pink after confirm ada fetal pole. Which mean sblm 12w. Tang mengeras ni, sy tak ada pengalaman pula. Maaf ya tp just berhati2 dlm buat apa2 aktiviti.

Saya skrng 9w ikut lmp. Call nurse kk depa bagi appointment 3/4 isnin ni buka buku