Bayi 3 bulan 20 hari

Hai mommy semua , normal ke yee baby 3 bulan nak masuk 4 bulan kerap menangis ? Ke sebab nak kalih bulan ? Kadang stress sebab asyik nak berdukong .. saya jaga sorg saja dirumah . Makan pun xdan sebab x boleh kene tinggal . Maaf yaa nak minta pendapat saja atau yanh berpengalaman kongsi 💕 #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom #jangandibully

1 Balas

Normal. mungkin baby belum sesuaikan diri lagi. saya pun sendiri jaga baby girl saya. the timing need to adjust urself. you are not alone and stay strong