Dah trimester 3

Hai mommy semua, nk tanya, masa kandungan mommy semua dah masuk 8 bulan, mommy2 still larat tk buat kerja? Cth kemas rumah ke, berjalan ke. #firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Balas

larat lagi...tp kejap2 rht...sbb bt keje non stop perut ngeras plak...msuk 9bulan bru rs xlarat tp pkse jgk bt sikit2 wlupon sapu smpah...

3y ago

oo yke...tula sy da 37weeks..msih memantau tanda2 stakat ni ad sakit pgg n sakit kt ari2 tp sekejap je xlama...perut mengeras tp xlama...hrp dpmudahkan huhu baby first

Saya baru 10minggu nak ke 11 minggu.. memang xlarat .. pening mual muntah.. memang akan tidur.. xtau cara nak atasi semua tu 😌

3y ago

terima kasih