Pergerakan baby

Hai Mommy semua nak tnya minggu ke berapa ye dapat merasa pergerakan baby??

2 Balas

Depends jgk. Anak pertama mmg lmbt sikit biasanya. Sy dlu 4 bln lebih baru rasa mcm ada gelembung2 dlm perut. Bila suruh husband dgn tgn, dia ckp x rasa pape. Nnt dh 6bln baru baby kick yg kuat. Awal2 tu rasa mcm bubble dlm perut je.

kebanyakkn 18w dh dpt rasa baby gerak.. ada yg lmbat rasa lg² ank first. sy dulu pn ank first lmbt gerak.. skrg ank no2 awal rasa dia gerak..