Tanda tanda bersalin

Hai mommy semua , nak tanya tanda tanda bersalin selain perut mengeras , air ketuban pecah dan tumpah darah . Selain tuu ad lagi tak ? Sebab tadi saya nak buang air kecil ad macam lendir berbau yis ( maaf agak kurang sopan ) lepas tuu kerap sakit bawah perut 😌 due 29/11 nii . #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

mengeras pun tgok juga.. cthnye kalau 5 mins apart tu.. terus pi hospital. lendir bercmpur coklat pun indikator utk tanda bersalin jgk. Good luck utk delivery tu nnti.. May Allah ease you .☺