7bulan tapi perut masih kecil

Hai mommy semua. Nak tanya oke ke kalau dah 7 bulan ni perut masih kecil ? berat baby pun 1.1 kg je. Risauuu. Kalau ada tips lagi elok ☺️ Terima kasih mommies 😇

4 Balas

sebenarnya best tauuu... dpt perut kecik senang nak sorok dr org yg sikit² nak pegang perut kita, sbb i pantang sgt bila org elus² perut

Kalau sy taknak perut besar sgt. Mengah nak bawak perut besar2. Lgpon as long as berat baby ok , biar jela perut kecik 😂

no need to worry, perut is not the main issue. most important growth kndungan. 1.1kg is okay la tu utk 7bln.

Knapa nak besar².. As long as baby develops dgn baik dh kira ok.