Keputihan bercampur darah

Hai mommy semua. Nak tanya normal ke kputihan bcampur darah pd usia kndungan 28 weeks? Darah tak banyak tpi agak menakutkan sebab first time macamni😢#bantusharing #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kita sama sis, sy last weeks siap bleeding, warded tp nari keluar lendir pulak.. risauu 28weeks jugak.

2y ago

doc pon x de jawapannya sis, dia cuma ckp mgkin ada bukaan jalan. so skrg x boleh lasak sgt takot nanti bersalin awal.

keputihan kalau berdarah x normal.

2y ago

keputihan kalau color hijau , merah, coklat, and ada bau sgt x normal, x kira masa pregnant or x. dua2 x normal. jadi boleh pg klinik or kk cpt.