Waktu menyusu dan makan

Hai mommy semua boleh tak korang share waktu baby menyusu dan makan untuk 6bulan? Tggal berapa hari lagi baby saya masuk 6bulan 😊 #firstmom #seriusnanya #firstbaby ,

3 Balas

Anak sy (time +- gitu) breakfast 8am-9am susu 10:30am lunch 12:30pm susu 2pm snacking 4pm susu 5:30pm dinner 7pm-8pm susu 9:30pm

12mo ago

terima kasih puan

gap 2@3j selepas mkn awak. tapi kalau baby mmg nak susu sgt juga boleh je bg.

12mo ago

sama2 awak☺️. sbb baby sy mcm tu kdg tu baru je lepas makan terus nak susu. sy bg je. setakat sampai skrg alhamdulillah dia okay ja awak. usia pon dah 2tahun++

hi, anak minum susu apa.

12mo ago

susu formula