Bayi 6 bulan berak darah

Hai, mommy semua. Bayi saya 6 bulan lebih, hari ni anak berak dah 3 kali. Pagi td beraknya cun je. Lepas tgh hari td, beraknya ada darah sikit. Sama kali ke 3 berak, ada darah sikit je. Normal ke.? Anak tak meragam, aktif je . #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Bayi 6 bulan berak darah
12 Balas

sama macam ank sy dlu..sy trus bwk p emergency,warded sbb dr nk pantau,n suspek ad masalah dkat usus,tp mjur la dlm tempoh pmantauan tu,xde darah apa smua n bleh discaj

mcm anak kawan ofis saya. penuh 1pampers dgn berak berdarah. terus ke hospital. rupanya usus kecil termasuk dlm usus besar. dptkan rawatan terus sis.

1y ago

Mcmna pihak hospital buat rawatan ya sis ?

Kesiannye baby. Moga cepat sembuh sayang… puan bawak baby ke hospital sbb darah dlm najis baby ni tak normal, takut ada masalah apa2

mcm anak saya jugak.. pegi klinik kesihatan usus dia takdak masalah cuma nya dia berak berdarah sbb lubang punggung dia luka sahaja, sbb dia cirit

10mo ago

nk thu lubg pggung luka bt mcm mna

Najis berdarah kene cek sis sbb takut ada masalah usus atau jangkitan kuman. Boleh bawa anak pg klinik kesihatan terdekat ye.

kalau darah dah lebih dari sekali, itu tak normal. Pergi hospital and check. Takut ada masalah dalaman.

Hi mommy. Better bawa anak jumpa doktor so boleh tahu macam mana keadaan anak

ank mnum susu fm ke bf..ank mkn dah ke blm..sbb najis nmpk mcm x berisi

truknya tkt plk sy. .tgk bwk g kk buat chek. .xpn hospitl trus

bole tanya? baby ok ke? sbb apa berak berdarah?