Baby pants

Hai mommy semua .. baby brpa bulan ye sesuai guna pampers jenis pants yg size s tu? 😂 Saya tersalah beli pulak ..nak beli diapers tp ambik jenis pants size S 😂 maklumlah first baby and first jadi mommy 😅 ingt nak beli spare utk bby nnti2 ..utk nb saya dh beli cuma tgok pampers size s tiber nak beli ..tp trambik jenis pants#ingintahu #seriusnanya

6 Balas

Tengok saiz badan ada budak yang sebulan dah start pakai size S