Makan pil tapi hamil telat 2 bulan

Hai mommy saya nak tanya,mcm mana cara kira usia kandungan,,sebab dlu saya makan pil perancang tapi pil tu saya tak tau kalau pil dah EXP jadi saya makan je terus waktu bulan 5 nie,setelah 2 bulan saya tidak haid dan tau tau saya hamil,tapi saya tak pandai kira,,tolong saran ya mommy

2 Balas

sis mau tanya sis tau kah yang biasa tumbuh di payudara macam benjolan kalau di picit sakit dia mcm mirip² sama bentuk kacang tanah tapi bulat kecil

Bila ari pertama last period sis?

2y ago

oh mungkin lah sis sebb perut saya pun besar suda mcm 6 bulan,mungkin memang 6 bulan,🥰