Maaf agak kotor nak tahu normal ke. baby 6 bln poop warna nie

hai mommy saya nak tanya baby 6 bln 12 hari baru 4 hari minum fm dan dh mula makan sebelom nie warna agak gelap sikit .... saya first mom risau sangat ... baby poop sebelom nie 2/3 hari baru poop full bf#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Maaf agak kotor nak tahu normal ke. baby 6 bln poop warna nie
1 Balas

Bagi saya normal, sebab anak saya pun pernah macam ni. Cair sikit. Tapi kalau ada lendir, bawa lah jumpa doctor. 6 bulan dah boleh minum air kosong, nanti sulamkan susu dengan air