Makan ubat turun period

Hai mommy. Saya nak tanya. Ada tak mcm saya yg ambil ubat trun period dan next month pregnant. Saya jenis period tak reguler. Bulan 10 saya ada ambil pil turun haid. Ujung bulan saya period. Bulan 11 hampir next date period/seminggu sebelum period saya dah sakit puting payudara/segugut mcm nk period. Bila lwat period saya check dan mendapati saya +ve pregnant. Risau pada kandungan. Skg ikutkan dah 7w1d. Tp kiraan doc 6w1d. Pernah pergi scan masa 4w6d nampak kantung sahaja. Doc cakap kantung ok dalam rahim. Saya risau juga takut effect kandungan. Next week baru pergi scan semula. #mohon_bantu_jawab #sayamahujawapan #pleasehelp

1 Balas

kalau dah tau stop je Terus semua ubat Tu sis. insyaALLAH baby ok. makan acid folic jgn skip