Scan 5 week

Hai mommy! Saya baru scan 5week tapi doc cakap tak nampak apa apa lagi. Kosong. Dinding rahim tak tebal dan tak nipis. Tak ada bleeding tapi breast tengah rasa tak selesa sangat. Ada yg sama dgn saya tak scan 5w tapi tak nampak apa apa lagi 🥲

2 Balas

Saya scan masa 5weeks. Memang tak nampak kantung pon lagi. Doktor kata normal tak nampak apa2 sebab masih baru. Kadang dia ikut orang juga, ada orang da nampak masa 5w ada yang 6-7w baru nampak kantung. Saya scan masa da 6w lagi sekali, baru nampak kantung. Kalau nak kepastian, boleh scan baby masa da masuk 8w 😊 time tu yakin sikit nak nampak kantung dan heartbeat baby

2y ago

Tq so much sis 🥹 lega sikit baca comment sis qnd inshaallah akan repeat scan 8 weeks nanti. Take care mommy! ❤️🫰🏻

Sy first scan 5week tk nmpk ap cume ad kantug jek.. Dtg lagi 2minggu lepas tu srpatotnye dh 7week tp scan cume 6week.. N Cume skrg niy ad bleeding sikit tp dh check up doc kte normal klau cume sikit.. Jgn terlmpau bnyk kne g hospital.. Niy tunggu lagi 2hari ubat penguat rahim habis kne pg scan blek