normal tak payudara kurang sakit?

hai mommy please bantu sy dah hampir anxiety fikir tentang payudara kurang sakitni. ceritanya harini saya kurang makan cause badan taklarat sangat tengok semua benda takda selera saya cuma makan multivitamin folic asid dgn minum air banyak risaunya saya😭#firstmom #bantujawab

4 Balas

Sy pun mcm dh hlg sikit rasa breast..kdg2 mlm je sakit…awal2 mmg sgt sakit…sis berapa week?sy phm sgt prsaan tu,sy ggr byk kli asal prgnant mmg anxiety bla simptom makin kurang

2mo ago

Fhm sgt sis…sis ok dh 10w…saya klau ekt app 10w tp dh scan janin nk masuk 8w….risau dbb sy ggur kbykan 8w

saya rasa normal je. breast saya pun sakit sekejap, lama kelamaan jadi normal macam biasa.

2mo ago

cuma maaf nak tegur, soal mental health tu sebaiknya refer pakar. jangan sesekali fikir tanggapan orang. husband dan keluarga kena memahami.

Sis jumpa doktor tak pasal anxiety tu?

2mo ago

yg first 9w jantung bby tiba tiba terhenti yg sec perkembangan baby terhenti 6w sekarang buka buku dapat stiker kuning kena jumpa o&g pakar sebulan 1/2 kali

Awakk dh berape week? Dh scan ka?

2mo ago

harini cukup 10w masa 8w dh scan dah nampk jantung bby berkelip kelip cumanya hatini risau sangat sebelumni perna gugur 2x