Normal Ke Tidak

Hai mommy's, nk tnya ni..lepas sebulan branak sya ambik im depoprovera.. Lepas 2 hari injection trus bleeding lg.. Normal ke mommy's..

1 Balas

Normal sis. Memang side effect dia akan ada bleeding. Tapi kalau bleeding tu banyak penuh 1 pad setiap hari sis kena refer klinik. Takut tak sesuai. Sy dulu bleeding jugak 2w tapi tak banyak. Check HB normal. So doktor tak bagi ubat untuk stopkan bleeding tu. Lama2 berhenti sendiri 😄