BARANG BABY

Hai mommy, nak tnya apa sja brg baby yg pnting utk kita beli ya😅kdgn bru nak msuk 2bln tpi kita excited nak prepare sikit2 ☺️ #firstbaby #pleasehelp

15 Balas

sye tyme awal2 nie x bli lg.. sye siapkn list dlu.. pas tu compare hrga kt mall n shopee.. awal2 nie larat lg nk bjln.. ble da 5-6 bln bru bli..

saya due bulan 11 ni, tapi masih takde apa pun lagi yang dibeli sebab masih blur nak beli barang apa 😅

jom shopping set newborn lengkap dekat tiktok mummy id mummyaisyathiya hehehe

kitaaa pun dah dua bula 🤭 tp nak beli barang kan

prepare brg pntang dlu bru brg baby..