Nipple cream selamat utk baby ke?

Hai mommy nak tanya kalau kita sapu nipple cream then anak menyusu selamat ke utk baby?

3 Balas

kalau nipple cream brand cocoa butter tu selamat and tak perlu basuh. if brand lain boleh refer dekat label. saya guna nipple cream brand cocoa butter, tapi bila dah apply and baby nak menyusu saya basuh je nipple tu kalau nak lebih selamat.

Dekat cream tu sendiri ada label safe or tak or boleh terus df baby ke tak after sapu

kalau mcm cocoa butter tuh selamat ja. sbb ada yg nipple cream takyah basuh pun.

3mo ago

orait thnks sis