Covid-19, mengandung

Hai mommy.. Nak minta pendapat. Suami saya disahkan positif covid pagi tadi.. Saya duduk berdua dgn suami dan sedang pregnant 8 bulan. Saya tak mengalami sebarang simptom lagi dan harap takde terus lah 🥺 Adakah selamat kalau saya duduk serumah tp bilik asing2 atau saya perlu duduk lain2 rumah terus? #bantusharing

2 Balas

In shaa Allah tak ada apa2 sis. Saya jugak tinggal berdua dgn suami dan pwrnah kena covid pada minggu ke 7 pregnant. Banyak rehat dan makan makanan seimbang. Mandi dan basuh lubang hidung selalu. Tak larat baring jangan paksa diri. Makan ubat yang klinik atau cac bekalkan. Sentiasa fikir positif sis. Chayok sis. You cn do it

2y ago

Sama-sama. Semoga dipermudahkan segala urusannya sis

covid jenis yg skrg ade juga yg xde simptom tp positif , sis dh test ke covid? duduk bilik asing2 pon dh cukup, jgn berjumpa dlm seminggu ni.,kalau boleh rumah tu sentiasa sanitize

2y ago

Saya baru je test.. saya positif 😢 tp betul awak ckp, saya tkde simptom pun tp positif sampai 2 test kit saya cuba.. doakan saya, terima kasih sbb respon 🙏🏻🙏🏻