Kulit Perut Baby Kering dan mengelupas

Hai mommy mommy nak tanya, apa nak buat yer kalau perut baby kering dan mengelupas??. Dulu selalu guna minyak telon dan barut. Lepas abes pantang tak guna barut dah. Guna minyak telon je. 2bulan dah baby.. perut dia kering. So sy stop minyak telon. Risau pulak kalau dia kembung lebih2 lg waktu sejuk/ wktu malam. Mintak pndapat ya mommy sekalian. Baby fully bf. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #takadapengalaman

2 Balas

mndi x perlu sabun, pkaikan losyen yg sesuai... kalo blarutan boleh refer doc

sapu losyen puan.