Anak 1 bulan kembung perut

Hai mommy, macam mana nak buat kalau anak kembung perut?

4 Balas

kalau baby minum susu badan, awak kena check semula lekapan baby. kemudian cara awk offer baby susu mcm mna. masa baby dah nangis selak ke. sapu minyak. kemudian awak boleh buat urutan iloveu, urutan cycling dan urutan pada tapak kaki baby

Rajinkan urut manja perut baby.. sapu minyak telon dekat tapak kaki ngn betis. Buat senaman kayuh basikal..

tgok penyusuan dia.. anak minum susu apa? klau bf..jaga pemakanan awak.. buat urutan i love u..

Anak minum susu apa? Buat urutan ILY, urutan bicycle.