Bersalin czer…

Hai mommy, Kat sini ade sapa2 bersalin czer? Boleh tak kongsi tips untuk kurangkan rase sakit area perut… terasa perit bile dari baring nak ke duduk, dari duduk nak berdiri dan dari berdiri nak berjalan… #ingintahu

5 Balas

kalau taknak rasa sakit , makan ubat tahan sakit je. sbb mmg seksa sikit awal2x ni , tapi lama2x inshaAllah slow2x dia akan hilang , just kadang2x even da lama akan la juga rasa sakit kt area tuh, tapi tak sesakit awal ni . apa pun jaga diri naa, jgn angkat berat, bangun slow2x,

6mo ago

Okay mommy… terima kasih utk tips…🫡