Baby 6months

Hai mommy, kalau dah bagi makan perlu ke bagi minum susu lepas makan or kena tunggu 2 jam? #1stimemom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #takadapengalaman

2 Balas

if minum pagi atau minum petang takde masalah, mcm susu campur oat & buah, waktu meal menu utama sebaiknya jarakkan sebab kalsium (susu) menganggu penyerapan zat besi 😊

mcm saya , 30 minit sebelum dan selepas mkn sy tak bagi susu...kalau lepas mkn sy bg air masak...

3y ago

terima kasih puan husna 🤗