8weeks 2day

Hai mommy ii yg dh berpengalaman , nak tnya kalau preggy mmng sakit kepala ke ?

8 Balas

Normal sis, sakit kdg tu memusing je pening, kalau saya ptg je memusingg peningg, mmg akan tido je ptg tu, tak berani bangun dri katil, takut pening jatuh ke, tggu hsbnd balik kerja baru bngun, nasib la hsbnd kerja offis dekat je dgn rmh, kalau ap2 boleh pnggil balik😅

Normal ka klau asyik rasa nk pitam bila brdiri ? Klau duduk okay ja klau ttba nk bngun auto kepala memusing mcm nk jatuh 😞 sya dah mkn skit2 , ubat kk bg pun mkn tapi still sya mcm lemah sya dh la berkerja hm 😞

2y ago

Kan , sama laa semoga kita sama ii kuat harungi 9 bulan ☺️

ye sis.. sy sampai menangis.. dgn demam nye lagi.. tak pasal suami urut.. sampai la tertidur😅

2y ago

Kan semoga kita sama ii kuat sis 😊

ye.kalau mcm sy kerap jugak sakit pale..so byk rehat n tido.

2y ago

Tapi husband sy bising kalau sy bnyk tdo ...

saya kepala sakit , perut tk selesa . semuanyee laa

yaa mmng sllu terjadi kepada ibu² preggy sis...

Normal sis. Saya pun kadang sakit kepala.

yes..sy pening² weng² kepala