Group whatsapp????

Hai mommy ii semua nak tanya kalau saya buat group whatsapp ade yang nak join tak? Kalau ada tinggal kan nombor dengan nama♥️?

793 Balas

Ada fb grup baru buka. Tips Ibu Hamil, Berpantang, dan Menyusu (TIHBM). Mommies yang nak join boleh klik link ni https://www.facebook.com/groups/580878729241795/?ref=share

nak je..tp kena betul2 jaga groupnya, jgn la penuh dengan iklan, penuh dgn bnda2 yg tak berkenaan.. sy suka kalau kita dapat share ilmu ibu anak..

Nakkk...bleh share info². Sb ada org petua/pendapat lain², so boleh combined & share💖💖 012-6816700

Salam admin group. boleh add Saya dlm group x? Saya ada jual bantal zikir babypian😉

kalau bakal ayah boleh join, masukkan saya juga ya. 0182200866

Dah Pnh bg no dlm ni.. Tp smpai hr ni xde pun grup wspp...

01163237898 - shahrol (tkde org nak i, kene jadi step mom)

Ada sesiapa ada link group ws ni tak? Sbb blm masuk tq

nakk joinn best nyee ade kawan baru 0179894492 ell

0135198361-aishu. please add me too sis. thank you