Kulit kering

Hai mommy's dalam ni,nak tanya kenapa bibir/mulut baby saya macam ni ye. Dia macam kering . Start macam tu masa air liur dah banyak keluar dan selalu hisap jari . ke sebab selalu kena lap ? Baby 3+ dah nak masuk 4m#firstmom #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

Kulit kering
3 Balas

Sebab air liur mommy. Air liur baby boleh buat kulit jadi kering, naik ruam. Kena selalu lap dengan kain lembut. Lap pun sekadar dab dab je.

sy sllau lap xbg jd ruam.mmg ank tgh fasa duk meleleh air liur n isap jari start 3 bln aritu

8mo ago

sama la ni,start 3M awal2. skrg dah nak masuk 4M makin banyak dia berliur 🫢

Cuba Sapu dgn minyak zaitun / minyak kelapa Dara.

8mo ago

owhh ya sis, InshaAllah saya try . tq ya 🫰