SUSU KAMBING IBU MENGANDUNG

hai mommy, boleh x kongsikan susu kambing apa yang korang minum sepanjang prgnt ni .. ada tak yang pernah minum susu kambing , anak lahir nanti bebas kuning ?? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

4 Balas

sy mnum susu kmbg r rayyan kurma delima hazel ngn susu kmbg najeehah.ank dlu sy mkn y tablet cosway..kuning tu ada tp skejap je dlm smnggu.ape2 pn dgn izin Allah

9mo ago

xde.. alhamdulillah.. skarang sy nk masuk 33 week..hb maintain je 11.7 ke atas.

Saya amik yg fresh susu kambing yg dah pasteurised… Alhamdulillah sepanjang preggy ni takprnah sembelit, hari2 membuang 1-2 kali. Skrng dah 7 bulan preggy.

9mo ago

Xde brand sis. Mmg trus beli dari ladang penternak kambing.

sy minum susu kambing jenama lazz

9mo ago

kalau nak naikkan hb ambil yg susu kambing kurma.. stkat ni hb naik sikit²

susujuna 🥰🥰🥰