Detergent baby

Hai mommy! Boleh suggest tak detergent apa best untuk baju baby. 2in1 sekali dgn pewangi terus. Sebelum ni pakai pigeon baju baby tak bau apa2. So mcm tak menarik 😅

2 Balas

Saya try brand anakku. Bau sedap jugaa. Kalau ada budget lebih sikit, boleh try brand aleev. Bau sedap jugaa. Tapi kena makesure baby tak sensitif. Sebab apa apa pun yang pakai anak kita. Tapi so far alhamdulillah baby saya okay dengan brand ni.

anakku.. huhu semerbak bau rumah😅