#countingdays?

hai Mommy ?。 boleh share tak perbezaan tanda2 bersalin yg dah ada anak lebih dari 1.. tq ?

2 Balas

anak pertama pecah ketuban terus kt bilik kt hospital baru rasa sakit contraction .. anak no2 tkde sakit tapi bukaan da ada 2cm tpi tk jalan2 terpksa induce drip tapi contraction dia 6jam lebih baru bukaan 10cm .. anak no3 start sakit contraction manja2 dari jam 8am smpai la jam 7pm tunggu husband balik keje dulu baru nk g hospital smpai hospital jam 10mlm nurse cek da bukaan 9cm terkejut nurse kelam kabut nak sediakan brg2 tuk bersalin 😂 .. lain anak lain pengalamannyeee .. semoga dipermudahkan proses bersalin sis dan baby

4y ago

sma2 sis

Anak pertama keluar darah. Anak kedua takda tanda terus contraction..

4y ago

Tq share sis 😊