Pola tidur baby 3bulan +

Hai mommy boleh share mcm mna pola tido baby mommy #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Hi mommy. Ni pola tidur ank sy dari umo sebulan sampai skrg nk masuk 6bulan dh. Ank sy tidur pukul 8malam, bangun pukul 6/7pagi. Then tidur balik pukul 8.30 bangun pukul 9.30/10. Tidur siang biasenye, 1 - 11/12 sampai 2ptg 2 - 3.30ptg sampai 5ptg Then lepas pukul 5ptg, xtidur dah bagi dia main & bwk jalan2 depan rumah.

Hi mommy. Boleh refer artikel theAsianparent pola tidur baby yang sepatutnya https://my.theasianparent.com/pola-tidur-bayi-2-bulan/?utm_source=search&utm_medium=app