Jarang membuang

Hai mommy bby saya 30 hari harini bby jarang membuang saya bgi full fm kdg 2 hari sekali baru membuang najis warna hijau dan cair adakah normal atau saya perlu tukar susu lain? Saya tengah 50/50 nk refer ke pakar kanak2

1 Balas

Hi sis..my baby dah 2m 3 days. Jadual poopoo anak sy adalah sehari sekali or plg lama pon 2 hari sekali..warna poopoo dia kuning2 mustard gitu n sy ada refer KK nurse and doc ckp normal as long as dia x menangis or x selesa waktu meneran n colour poo poo dia normal..tp kalau poopoo hijau ni rasa nya kurang baik..sis better tanyakan nurse dekat kk