38 weeks already...

Hai mommy's, ada yg sama due dgn sy yg dh bersalin x kat sini?? Huhu kita nervous plak bila fikir anytime soon ja lagi baby nk kluar 😂 sampai lupa camna rasa sakit contraction sbb gap anak ptama dgn 2nd pregnancy ni 5tahun haha #due11june

3 Balas

Sama due date. Tapi baby macam tengah sedap duduk dalam perut. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Amin.

Sama due. Sy first baby debar jugak ni😅 hrp baby keluar sblum due hihi

mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin