List Persiapan

Hai mommy, ada yang sudi nak sharekan list prepare barang mom and baby tak?? Apa yang perlu di utamakan beli? Saya tkbeli apa lg baru nak start... Google dah tp duk blur lagutu hahahaha. #FirstPreg #6bulan

4 Balas

BABY [v] BARUT [ ] BEDUNG [ ] NAPKIN [ ] SET BAJU BABY [ ] PAMPERS [ ] MITTENS [ ] TOILETRIES [ ] MINYAK TELON /BALM BABY [ ] BOTOL SUSU KECIL [ ] WET TISSUES [ ] SET TILAM [ ] MATERNITY BAG [ ] KELAMBU [ ] TOWEL BABY [ ] BERUS BOTOL [ ] SELIMUT [ ] ZIPLOCK BAG [ ] COTTON BALL [ ] BOTOL SPRAY AIR MUMMY [ ] KAIN BATIK / KAIN INSTANT [ ] T - SHIRT [ ] MATERNITY PADS [ ] DISPOSABLE PANTIES [ ] SET PANTANG [ ] SET MANDI KECIL [ ] POWERBANK [ ] CHARGER [ ] SOCKS [ ] DRESS LABUH

5y ago

Sy pn xpsti sy share dri grup jgk ni

😊

5y ago

Terimakasih banyak yaa

😊

5y ago

Thanksyou thanks you